Din varukorg
Ikon
Logga in för att se priser Logga in för att se priser
Ikon

Webbinarium, TPRX

Boka tid för inspiration!

När du söker efter en djupgående behandling som skapar föryngring i huden så är TPRX behandlingen för din verksamhet!

Lär dig mer om fördelarna med TPRX Peeling Solution på vårt webbinarium. 

Webbinariet sker live, via Teams, så att du får chansen att ställa dina frågor och integrera med våra hudterapeuter direkt. 

Anmälan

Plats: online, via Teams

Datum: just nu finns inga aktuella datum

Pris: 0 kr

Säkra din plats idag!

Efter godkänd anmälan får du ett mail med en Teams-länk till eventet.

GP_webbinarium_tprx_1200x630px.jpg__PID:d2450428-82bb-4281-bfdf-4edbc880522d

Vad är TPRX Peeling Solution?

TPRX ger en kraftfull och skonsam föryngring av huden utan att använda slipmedel eller nålar och utan att orsaka någon smärta. Resultatet blir en slätare, fastare och fylligare hud med en jämn hudton samt en omedelbar lyster. Peelingen kan även användas på kroppen vid bristningar orsakade av viktförändring.

Fördelar med TPRX

TPRX består av vinsyra, kojicsyra, alpha-arbutin samt väteperoxid. Formulan gör att lösningen penetrerar förbi epidermis och arbetar långt ner i huden. Medan en vanlig kemisk peeling tar bort gamla hudceller och framhäver ny hud ovanifrån, så hjälper TPRX till att stimulera huden underifrån för att skapa nytt kollagen. TPRX förbättrar därmed hudens struktur och elasticitet, samtidigt som huden slipper de risker som vanligtvis är förknippade med kemisk peeling så som solkänslighet eller infektion.

Resultatet: Huden går från dyster till lyster och upplevs förnyad, slätare, och ungdomligare med mindre synliga porer. Effekten är omedelbar och ökar med upprepade behandlingar. Behandlingen passar alla hudtyper och lämpar sig året om, även vid soligt väder.

LÄS MER OM TPRX

*TPRX Peeling Solution är en avancerad produkt och säljs till dig som är SHR-utbildad hudterapeut eller motsvarande, sjuksköterska eller läkare.

Founder Image

Efter webbinariet kommer du:

  • Kunna utföra snabba, lönsamma och säkra TPRX-behandlingar som ger dina kunder en hud som är slätare, fastare och fylligare med en jämnare hudton.
  • Känna till aktuella priser på produkt och tillbehör.
  • Känna till rekommenderade priser på TPRX-behandlingar.
  • Veta om TPRX passar på din salong.

Föreläsare

Föreläsningen hålls av Benjamin Liljeblad, försäljningschef och aukt. hudterapeut på Gilda Liljeblad.

Benjamin har arbetat inom hudvårdsbranschen sedan 2004 och har en bred grund inom makeup, hudvård, lasermedicin och dermatologi med ackrediteringar från CIDESCO, Middlesex University, SLMS, Malmö University Hospital, Gilda Skolan med flera. Som en sann expert brinner han för att dela med sig av sin kunskap och hjälpa till att öka kunskapen om vad som behövs för att se skillnad.

Founder Image
Section
Drop element here

Frågor

Vid frågor kontakta Benjamin Liljeblad på 031-16 87 87 eller benjamin.liljeblad@gilda.se