Din varukorg
Ikon
Logga in för att se priser Logga in för att se priser
Ikon

Varumärken

För att kunna erbjuda dig bästa tänkbara utrustning samarbetar vi med ett urval av erkända producenter av kvalitetsprodukter inom hud- och kroppsvård samt kosmetisk teknologi. 

accurett
ballet

Accurett

Accurett är en avancerad, effektiv och säker frysbehandling som avlägsnar olika godartade hudförändringar såsom åldersfläckar, vårtor, fibrom (missprydande hudflikar) och större milier. Accuret pen använder sig av koldioxid (CO2) patroner. Detta ger en "mjuk frysning" – en mildare behandling, tillräcklig för att frysa ytliga förändringar, med snabbare läkning. Denna enhet är särskilt populär bland hudterapeuter.

Aram Huvis

Sydkoreanska Aram Huvis skapade 2002 världens första mobila skin analyzer system och är ledande på marknaden sedan dess. Med Aram Huvis unika, patenterade teknik assisteras den professionella terapeuten i sin huddiagnostik. Hudförändringar så som hyperpigmentering kan upptäckas tidigare då kameran ser djupare än det mänskliga ögat. Terapeut och kund får en möjlighet att följa och analysera resultat från kundens hudvårdsrutin och behandlingar med hjälp av trådlös kommunikation.

Ballet

Ballet tillverkar epileringsnålar av högsta kvalitet. Balletnålen tillverkas med både en väldefinierad spets och spegelblank ytpolering. Den rundade, avsmalnande nålspetsen underlättar för epileraren att hitta hårfollikelns öppning. Vid införandet glider nålen jämnt och med precision till hårfollikelns botten.

bellezi
Binacil
by Gilda

Bellezi

Bellezi är ett holländskt varumärke som tillverkar behandlingssängar där modern komfort och funktionalitet möter ergonomi och design. All design och utveckling sker internt och genomgår en manuell kvalitetssäkring, vilket ger en garanti för att sängarna håller hög standard och är av pålitlig kvalitet.

BinaCil

BinaCil ögonbrynsfärg är en professionell, intensiv och mild frans- och brynfärg. Resultatet håller i upp till 6 veckor. Märket innehåller sex härliga färger som också kan blandas för att uppnå önskat resultat. 

By Gilda

By Gilda är Gilda Professionals egna produkter, det vill säga produkter som vi själva har tagit fram med vårt eget varumärke. Produkterna innefattar allt från vår mikronålningspenna Micropen till bomull och diverse verktyg och instrument. 

Dax
Binacil
Everyday Minerals

Dax

Dax hand- och ytdesinfektion har bevisad effekt på höljeförsedda virus, så som Corona-viruset, och kan användas för att förhindra smitta via händer och yta.

Dr Rimpler

Dr Rimpler Sun är en solserie som skyddar huden från UV-strålning. Serien bygger på mer än 50 års forskning, utveckling och produktion med sund och naturlig skönhet i fokus. Dr Rimpler produkter garanterar ett kosmetiskt solskydd för en sund solbränna.

Everyday Minerals

Everyday Minerals är ett makeupmärke som är inriktat på den naturliga skönheten i varje kvinna. Företaget är 100 % miljöinriktat och veganvänligt och specialiserar sig på en innovativ samling av färg med nyanser som kompletterar alla hudtoner.

Gilda Liljeblad
Glamox Luxo
G5 Cellutec

Gilda Liljeblad

Gilda Liljeblad är vårt eget prisvinnande premiummärke inom hudvård. Gilda Liljeblad har alltid fokuserat på avancerad hudvård. Det innebär att vi arbetar med höga koncentrationer av välbeprövade ingredienser med vetenskapligt bevisade effekter. Gilda Liljeblad ger huden det den behöver, utan genvägar och kompromisser, oavsett vad de senaste trenderna påstår. Med individens behov i fokus erbjuder vi kunskap, produkter och metoder som skapar märkbara resultat.

Glamox Luxo

Glamox Luxo Lighting är en ledande leverantör av belysningslösningar och erbjuder ett brett produktsortiment för olika verksamheter.  Glamox Luxos produkter och lösningar är utvecklade och testade av deras tekniker i deras egna forsknings- och testanläggningar och är producerade och certifierade i enlighet med alla relevanta kvalitets- och miljöstandarder. 

G5 Cellutec

G5 är en teknik inom vibrationsmassage som uppfanns och patenterades i Frankrike för över 50 år sedan. Idag har över 100 000 massageapparater sålts över hela världen, och varumärket har blivit etablerat som en del av basutrustningen för professionella hudterapeuter inklusive spa- och skönhetssalonger över hela världen.

Ionto Comed
Refectocil
restpro

Ionto Comed

Ionto Comed grundades 1979 och har sedan starten varit ett starkt varumärke att räkna med. Införandet av högkvalitativa helautomatiska behandlingsstolar till överkomliga priser var början på en serie framgångsrika sängmodeller. Idag levererar Ionto Comed allt från arbetsstolar till specialbehandlingar med högfrekvens apparat, Ultraljudsapparat Sono Intense och Microdermabrasion maskin.

RefectoCil

RefectoCil ögonbrynsfärg är det ledande frans- och bryn färgningsmärket med ett resultat som håller i upp till 6 veckor. Märket innehåller flera härliga färger samt en blekning (Blond). Färgerna kan också blandas för att uppnå önskat resultat. 

Restpro

Restpro är ett märke som tillhandahåller hopfällbar massagebänk av högsta kvalitet. Bärbar massagebänk i trä som levereras med bärväska.

Sibel
SIE depil
Sterex

Sibel

Sibel har utvecklats speciellt för den professionella skönhetsspecialisten och erbjuder en rad produkter och apparater för alla typer av ansikts- och kroppsbehandlingar, samt även utrustning i hållbart, högkvalitativt material.

SIE depil

SIE depil är ett italienskt ledande företag med 20 års erfarenhet inom professionell vaxning och finns tillgängliga i över trettio länder världen över. Samtliga vaxapparater är tillverkade i Italien och genomgår mycket noggranna kvalitetskontroller.

Sterex

Sterex erbjuder allt för den professionella arbetaren inom epilering och diatermi. Under åren har Sterex produktportfölj växt och de erbjuder nu ett omfattande sortiment där vi tillhandahåller Sterex SX-B epilator, Diatermiapparat samt epileringsnålar. Sterex produkter är av högsta kvalitet och har snabbt etablerat sig som det ledande varumärket inom området. 

Süda
Wimpernwelle lash lift

Süda

Fotvård Süda är en fotvårdserie som är framtagen för dig med höga anspråk. Särskilt sprickkrämen Chapped Balm är en stor succé. Höj kvaliteten på dina fotvårdsbehandlingar genom att använda krämer som får kunderna att märka skillnad.

Wimpernwelle

Wimpernwelle har arbetat med behandling och kosmetika för ögonen i över 15 år. Förutom Wimpernwell lash lift för permanent ögonfransböjning, tillhandahåller märket även Wimpernwelle brow lift. Brow lift ger stylade och formbara ögonbryn som hamnar i rätt riktning och ser fylligare ut