Din varukorg
Ikon
Logga in för att se priser Logga in för att se priser
Ikon

Så tycker våra kunder

Sedan 1988 har Gilda Professional hjälpt företag inom skönhetsbranschen att inreda sina salonger genom att erbjuda allt från hudvårdsapparater och behandlingsstolar till förbrukningsmaterial samt hudvårdsprodukter från vår egen serie Gilda Liljeblad.

Förutom att våra produkter ska hålla högsta kvalitet är det viktigt för oss att ge våra kunder bästa tänkbara upplevelse i form av service och bemötande. 

Så här tycker några av våra kunder om oss.

Studio Aroma

”Vi har använt Gilda Professional som leverantör i 20 år nu och jag kan varmt rekommendera både den utrustning och det förbrukningsmaterial som vi använder från dem. Vi har köpt allt från behandlingsstolar och Sono Effect ultraljudsapparat till Micropen, Sterex epilator till övrigt förbrukningsmaterial och allt håller genomgående hög kvalitet med god funktion. Dessutom är det alltid fin service, återkoppling och lösningsorienterad personal. De är alltid trevliga!”

Anna-Maria Eide, Grundare och VD

Founder Image
Founder Image

Salong Milepa

”Vi har handlat från Gilda Professional i många år och de har alltid hög kvalitet på sina varor och snabba leveranser. Vi upplever att de bryr sig om sina kunder och vi kan alltid höra av oss om vi har frågor. Vi har köpt allt från Micropen till förbrukningsmaterial som vaxprodukter, ögonbrynsfärg samt lash lifting kit. Vi är särskilt nöjda med deras wax pearls som vi använder till brasiliansk vaxning och ansiktsvaxning. Även deras vaxkassetter har hög kvalitet. Vi kan verkligen rekommendera Gilda Professional som leverantör!”

Julia Markolainen, Ägare

Zhina Salong

”Vi handlar från Gilda Professional eftersom de har ett stort utbud som möter alla möjliga behov. Servicen och kompetensen är alltid på topp. Som kund får man all vägledning, stöd och support som krävs för att hitta det man är ute efter. 

Förutom att jag handlar utrustning från företaget har jag även valt att bli återförsäljare av deras hudvårdsserie Gilda Liljeblad. Kvaliteten på produkterna är bland de bästa på marknaden. Innehållet är precis lämpligt i förhållande till dess funktion och produktens syfte. Även paketeringen är praktisk och lämpad till hur produkten skall användas. Jag rekommenderar alltid Gilda Liljeblad till andra då de alltid ger lovade resultat och är lämpade till alla, både nybörjare till rutinerade.”

Zhina Salih, Ägare

Founder Image
Section
Drop element here!