Din varukorg
Ikon
Logga in för att se priser Logga in för att se priser
Ikon
Slideshow_Bli_återförsäljare_GL_2158x750px.png__PID:45ff7089-5b11-4390-be86-08bcf045ac8e

Bli återförsäljare hudvård

Vi är leverantör av vårt eget prisvinnande premiummärke Gilda Liljeblad. 

Gilda Liljeblad ger huden det den behöver, utan genvägar och kompromisser, oavsett vad de senaste trenderna påstår.
Vi skapar märkbara resultat för dig som tar hudvård på allvar.

Avancerad hudvård sedan 1988

Tillsammans med sitt team har Gilda Liljeblad utvecklat den svenska hudvården i över 40 år. Som banbrytande hudterapeut, produktutvecklare och utbildare. Hösten 2020 uppdaterade och relanserade vi hennes uppskattade hudvårdslinje under det nya varumärket Gilda Liljeblad. Gilda Liljeblad har alltid fokuserat på avancerad hudvård. Det innebär att vi arbetar med höga koncentrationer av välbeprövade ingredienser med vetenskapligt bevisade effekter. Grundtanken är enkel. Men huden är komplex. Att skapa effektiva hudvårdslösningar kräver exakt avvägda recept, baserade på omfattande kunskap och aktiva ingredienser av högsta kvalitet. Gilda Liljeblads hudvårdskoncept bygger främst på tre vetenskapliga grundstenar: AHA-syror, A-vitamin och mikroinkapsling. Två särskilt aktiva ingredienser och en unik teknologi som håller alla ingredienser färska och maximalt verksamma hela vägen till din hud.

KONTAKTA OSS
gilda-liljeblad
Eye_cream_lisa_2_2040x1360px.jpg__PID:5b115390-fe86-48bc-b045-ac8e1a4b5758

Salongsprodukter

Vi är ständigt på jakt efter nya partners som vill jobba med våra professionella salongsprodukter.

Kontakta oss så berättar vi mer.

KONTAKTA OSS

Fördelar som partner

  • Vi har kunskapen

Gilda Liljeblad är vårt eget varumärke där vi har tagit fram den serie som vi själva vill ha och som våra kunder efterfrågar. Produkterna tillverkas efter våra egna recept och vi har därför all nödvändig kunskap kring ingredienser och användningsområden. Vi finns alltid här som stöd för dig och svarar gärna på dina frågor.

  • Vi utbildar dig

Vi är generösa med vår kunskap och tar service på allvar. Vi vill att du som jobbar med våra produkter ska känna dig trygg och kunna individanpassa en hudvårdsrutin som är framtagen för att ta fram kundens bästa jag. Vi erbjuder därför våra partners en grundlig utbildning kring våra produkter.

  • Vi hjälper dig att synas

Vi erbjuder marknadsföring i form av en gedigen kampanjplan, konsumentbroschyrer, handdukar, hårband, påsar och samples.

Bästa dag/nattkräm 2021

Gilda Liljeblads Fortifying Barrier Cream har fått utmärkelsen "Juryns bästa dag/nattkräm 2021" i Sthlm Beauty Week Award.

Juryns motivering:

"Ett nytt måste i hudvårdsbranschen och en fröjd för både huden och badrumsskåpet. Smart och snygg airless Dag/Nattkräm späckad med bl.a. niacinamid och aprikosolja som stödjer hudens naturliga föryngring."

Fortifying Barrier Cream har dessutom fått utmärkelsen "Bästa ansiktskräm 2022" i Skönhetsredaktörernas Beauty Oscar, samt blivit nominerad som "Bästa ansiktshudvård 2021" i Swedish Beauty Awards, arrangerat av KoHF - Kosmetik- och hygienföretagen.

Som återförsäljare av Gilda Liljeblad kan du sälja produkten på din salong.

Founder Image
About us image

Exklusiva och smarta förpackningar

Du som arbetar med hudvård vet att det visuella är betydelsefullt för helhetsintrycket av produkten. En lyxig förpackning utstrålar god kvalitet och märkbara resultat på huden. Inför relanseringen av Gilda Liljeblad år 2020 fick produkterna en ny visuell identitet som gör dem mer attraktiva på hyllan. Du kan glädjas åt att det blir ännu lättare och roligare för dig att sälja och använda våra salongsprodukter.

 Särskilt uppskattade är våra krämburkar i airless-förpackning med pump.

KONTAKTA OSS

Recensionerna talar för sig själv

Sagt om Cleansing Oil:

"Wow - Fantastiskt skön rengöring och tar bort all makeup, även vattenfast mascara. Doftar ljuvligt och man känner sig riktigt ren men inte torr efteråt."

"Bästa rengöringsprodukten - Har inte hittat någon liknande produkt hos andra märken och återkommer alltid till denna. Rengör jättebra, känns mild mot huden, luktar gott och är väldigt dryg."

Sagt om Regenerating AHA Mask:

"Min hud ser fräschare och yngre ut efter användning."

Sagt om Energising Vitamin C Serum:

"Glow på flaska - Sååå himla bra! Jag är inne på min andra flaska nu och ser verkligen skillnad i huden <3."

"Bästa C-vitaminserumet - Jag har använt detta serum i några veckor nu och fullkomligt älskar hur mycket klarare min hudton är och hur mycket fastare min hud känns. när jag smörjer in serumet så blir det varmt och lite pirrigt i huden, så man vet att den fungerar. Rekommenderas verkligen."

Sagt om Fortifying Barrier Cream:

"Lyx på flaska - Jag älskar denna barriärkrämen. Den känns riktigt näringsgivande på min hud. Riktigt bra återfuktning och jag får en förbättrar textur, min hud blir lenare när jag använder. Rekommenderas starkt."

FB_omdöme_cleansing_oil_2048x2048px.jpg__PID:8d3e1fb4-506c-4008-a0f7-45ff70895b11
FB_omdöme_vit_c_serum_2048x2048px.jpg__PID:1fb4506c-0008-40f7-85ff-70895b115390
FB_omdöme_nourishing_cream_2048x2048px.jpg__PID:506c0008-a0f7-45ff-b089-5b115390fe86
FB_omdöme_calming_serum_2048x2048px.jpg__PID:0008a0f7-45ff-4089-9b11-5390fe8608bc

Mer om varumärket

OBS! Hudvårdsprodukterna kan endast beställas om du har ett avtal med oss som partner och återförsäljare.
Bli återförsäljare hudvård. Kontakta oss så berättar vi mer.