Din varukorg
Ikon
Logga in för att se priser Logga in för att se priser
Ikon

Massage med hot stone stenar och värmare är en holistisk behandling där terapeuten använder sig av varma lavastenar och aromaoljor. Stenarnas värmande effekt förstärker och fördjupar massagens förmåga att reducera spänningar, minska stress och på så sätt återställa balansen hos individen. Hot stone massage ger en känsla av totalt välbefinnande.

Hot stone värmare

Hot stone värmare för uppvärmning av lavastenar. Analog temperaturreglering och konstant temperaturkontroll. Snabb uppvärmning. Utrustad med stor kapacitet, lätt uttagbar inre behållare för enkel rengöring. Levereras komplett med träslev och temperaturdisplay.

  • Höjd: 24 cm
  • Bredd: 46,5 cm
  • Djup: 31 cm

Hot stone värmare kommer med 1 års garanti. Köp till ditt företag via Gilda Professional.

SHOPPA NU
hot stone värmare
hot stone stenar

Hot stone stenar

Hot stone stenar till hot stone massage. Totalt 36 st. Väska med jämnt formade svarta massagestenar. Setet innehåller:

  • 8 stora stenar för rygg och ben
  • 14 mellanstora stenar för armar och händer
  • 14 små stenar för ansikte och nacke
  • Elegant bärväska i trä

Hot stone stenar kommer med 1 års garanti. Köp till ditt företag via Gilda Professional.

SHOPPA NU

Fördelar med hot stone massage

Hot Stone massage främjar harmoni och ett positivt energiflöde. Den ger ett avslappnat meditativt tillstånd och en behaglig känsla av lugn. Musklerna slappnar av och blod- och lymfcirkulationen ökar. 

Vid behandlingen placeras uppvärmda lavastenar på kundens kropp och terapeuten använder sedan stenarna för att mjuka upp spända muskler. 

Värmen i kombination med eteriska oljor gör att man kan komma längre in i muskeln, utan att den upplevs som hårdhänt. Därmed kan massagen ändå upplevas som behagligt avslappnande och skön.

Genom att erbjuda hot stone massage på din salong ger du dina kunder en djupt avslappnande behandling som är välgörande för trötta och spända muskler.

Köp hot stone set till ditt företag via Gilda Professional.

SHOPPA NU
hot stone stenar och värmare