Din varukorg
Ikon
Logga in för att se priser Logga in för att se priser
Ikon

Massagebänk hopfällbar

by Shopify API

Vid val av massagebänk kan det vara extra viktigt att tänka ett steg extra när det gäller komfort och ergonomi för dig som terapeut, för att förhindra framtida arbetsskador.

Massagebänk hopfällbar

Massagebänk hopfällbar i trä är bärbar och levereras komplett med bärväska. Denna höj och sänkbar massagebänk har avtagbara armstöd och huvuddel samt är stabil, vilket gör att den inte gnisslar eller knarrar under en massage. Massagebänken har en 4 cm lyxig och hög stoppning och är klädd med vattentät, oljetålig vinyl. Säljs i vit/krämfärg med träkonstruktion.

Prisvärd och billig massagebänk från Restpro som kommer med en garanti på 2 år.

SHOPPA NU
Vilken massagebänk ska man köpa?
Massagebänk hopfällbar

Tekniska specifikationer

- Storlek: 192 x 70 cm
- Massagebänkens vikt: 13 kg (15 kg med tillbehör)
- Vadderingens tjocklek: 4 cm
- Längd 192 cm (220 cm med tillhörande huvuddel)
- Bredd: 70 cm (95 cm med armstöd)
- Höjd: 63-84 cm
- Inkluderar bärväska: Ja
- Mått ihopvikt: 100 x 70 x 20 cm
- Max belastning: 250 kg
- Modell: Classic
- Form: Rektangulär
- Färg: Kräm
- Garanti: 2 år

SHOPPA NU

Vad skiljer sig en bra och en dålig massagebänk?

Massagebänk höj och sänkbar

Vid val av massagebänk kan det vara extra viktigt att tänka ett steg extra när det gäller komfort och ergonomi för dig som terapeut, för att förhindra framtida arbetsskador.

Massagebänk hopfällbar från Restpro är manuellt höj och sänkbar från 63-84 cm, vilket gör att du kan få en ergonomisk arbetsställning oavsett om du är lång eller kort.

Stabil massagebänk

Välj en stabil massagebänk som inte gnisslar, knarrar eller glider under massagen. En del behandlingsben har plaständar som gör att bänken har en tendens att glida omkring, särskilt på hala golv såsom kakel eller laminatgolv.

Massagebänk hopfällbar har gummiändar på benen som fungerar som "bromsar". De fastnar även på hala golv och ger stabilitet och stadga.

Massagebänk bärbar

Det är också en stor fördel om massagebänken är bärbar. Då kan du enkelt ta den med dig till dina kunder eller plocka ihop den under perioder då den inte används.  Även om du inte har planer på att flytta massagebänken just nu, så kan det vara bra att redan nu förbereda för eventuellt kommande behov. Se till att massagebänken går att fälla ihop om du skulle komma på längre fram att du vill ta med dig bänken till en kund eller till ett företag.

SHOPPA NU
Massagebänk bärbar
Massagebänk hopfällbar

Vad är den vanligaste bredden på en massagebänk?

Massagebänk bred

En massagebänk brukar oftast vara mellan 55 och 70 cm bred.

Innan du ska köpa massagebänk är det bra att du funderar över hur den ska användas och om den ska vara smidig att flytta. Ska massagebänken stå länge på samma ställe kan du investera i en bredare, mer stabil variant. Ska du däremot förflytta bänken kan en smalare, lättare variant vara bättre. 

Massagebänk hopfällbar från Restpro har en bredd på 70 cm (95 cm med armstöd). Det är en lagom bredd som ger tillräcklig stabilitet både för att stå på ett och samma ställe och som också gör den enkel att förflytta. 

SHOPPA NU
Section
Drop element here!