Din varukorg
Ikon
Logga in för att se priser Logga in för att se priser
Ikon

Fryspenna

by Shopify API

Frysbehandling med fryspenna avlägsnar olika godartade hudförändringar så som åldersfläckar, vårtor, fibrom (missprydande hudflikar) och större milier.

Accurett pen

Gilda Professional säljer Accurett pen, en typ av fryspenna som avlägsnar olika godartade hudförändringar med hjälp av koldioxid (CO2).

Accurett pen används för

  • Åldersfläckar
  • Pigmenteringar
  • Bruna ofarliga pigmentfläckar
  • Vårtor
  • Fibrom (missprydande hudflikar)
  • Större milier
SHOPPA NU
accurett pen
frysbehandling

Skillnad mellan Cryo pen och Accurett pen

Det finns flera olika typer av fryspennor. Cryo pen är en välkänd typ där man använder dikväveoxid (N2O) patroner för att frysa vävnaden. Man fryser med kallare temperatur än Accurett och går ner djupare i vävnaden. Cryo pen används därför mest av läkare.

 Till skillnad från Cryo pen så använder Accurett koldioxid (CO2) patroner. Pennan har en konstant temperatur på -79°C vilket ger en "mjuk frysning" – en mildare behandling, tillräcklig för att frysa ytliga hudförändringar, med snabbare läkning. Då Accurett pen ger en mjukare behandling än den som till exempel läkare använder, är den särskilt populär bland hudterapeuter.

Accurett är en erkänd metod inom dermatologin världen över och har många fördelar.  

SHOPPA NU

Kryoterapi

- en innovativ lösning för alla godartade hudförändringar

Accurett pen är praktisk, innovativ och lätt att använda. Den tunna applikatorspetsen gör det enkelt att endast ta bort själva hudförändringen, och inte den friska huden runt omkring. Det gör att behandlingsmetoden är mycket säker och med minimalt med biverkningar obehag. Det behövs endast lite, eller ingen förberedelse av huden innan.

Dina kunder får en säker behandling med minimal risk för ärrbildning.

Själva behandlingen tar endast ca 5-20 sekunder.

SHOPPA NU
kryoterapi

Fördelar med behandling med Accurett pen

- Ingen smärta - endast ett litet stick när hudförändringen avlägsnas. Ingen smärtlindring behövs.
- Snabb behandling - behandlingen är precis och snabb, och kräver endast ett behandlingstillfälle. Kan erbjudas som tillägg i en ansiktsbehandling eller som separat behandling.
- Soft freeze - snabb läkningstid
- Minimal ärrbildning - mindre risk för komplikationer än t.ex. laser vid hudtyp Fitzpatrick och uppåt. Den friska huden kring hudförändringen förblir oförändrad. Den avlägsnade hudförändringen försvinner inom några veckor.
- Hög precision - liten tipp ger millimeter-precision.
- Låg temperatur - -79°C
- Högt tryck - ampullen har ett tryck på 50-55 bar.

SHOPPA NU

Fryspenna före efter

Section
Drop element here!