Din varukorg
Ikon
Logga in för att se priser Logga in för att se priser
Ikon

Be your best self

Vi är leverantör av vårt eget premiummärke Gilda Liljeblad. 

Gilda Liljeblad ger huden det den behöver, utan genvägar och kompromisser, oavsett vad de senaste trenderna påstår.
Vi skapar märkbara resultat för dig som tar hudvård på allvar.

Founder Image

Avancerad hudvård sedan 1988

Tillsammans med sitt team har Gilda Liljeblad utvecklat den svenska hudvården i över 40 år. Som banbrytande hudterapeut, produktutvecklare och utbildare. Hösten 2020 uppdaterade och relanserade vi hennes uppskattade hudvårdslinje under det nya varumärket Gilda Liljeblad.

Gilda Liljeblad har alltid fokuserat på avancerad hudvård. Det innebär att vi arbetar med höga koncentrationer av välbeprövade ingredienser med vetenskapligt bevisade effekter. Grundtanken är enkel. Men huden är komplex. Att skapa effektiva hudvårdslösningar kräver exakt avvägda recept, baserade på omfattande kunskap och aktiva ingredienser av högsta kvalitet.

Gilda Liljeblads hudvårdskoncept bygger främst på tre vetenskapliga grundstenar: AHA-syror, A-vitamin och mikroinkapsling. Två särskilt aktiva ingredienser och en unik teknologi som håller alla ingredienser färska och maximalt verksamma hela vägen till din hud.

Välkända produkter i ny förpackning

Du som redan använder Gilda Hudvård kommer att känna igen dig i de fantastiska produkterna och de märkbara resultaten på huden. Samtidigt kan du glädjas åt att Gilda Liljeblad får en ny visuell identitet som gör produkterna än mer attraktiva på hyllan. De nya förpackningarna är en del av vår storsatsning på kommunikation och marknadsföring, som gör det ännu lättare och roligare för dig att sälja och använda våra produkter.

About us image

Mer om varumärket

OBS! Hudvårdsprodukterna kan endast beställas om du har ett avtal med oss som partner och återförsäljare.
Läs mer här